آموزش رایگان چاپ کتاب پرفروش- قسمت نهم

بعد از انتخاب ناشر، فایل های نهایی رو برای امور اداری به ناشر تحویل میدین و ناشر، تو اولین قدم برای کتابتون درخواست شابک میکنه. شابک یاISBN یه عدد سیزده رقمی هستش که هر کتابی توی جهان با اون شناخته میشه.

ناشر بعد از دریافت و ثبت شابک،فایل کتابتون رو جهت امور اداری به ارشاد میفرسته. ارشاد هم جدا از بررسی محتوایی کتاب، فایل رو برای فهرست نویسی پیش از انتشار (فیپا) به کتابخوانه ملی میفرسته. تو صفحه ی فیپا، اطلاعاتی راجع به کتاب ثبت شده که گویای مشخصات کتاب، نویسنده و کتاب شناسی کتاب هستش.

اداره کتاب ارشاد، مطابق قوانینی که دارهف کتاب رو مجدد بررسی میکنه و در صورتی که با قوانین موجود مغایرت نداشته باشه، مجوز چاپش رو ارسال میکنه و در صورتی که مغایرت داشته باشه، ایراد هارو به ناشر اعلام میکنه تا برطرف بشن.

تو مرحله مجوز، مدرک تخصصی نویسنده درخواست نمیشه، ولی اگه تاکید داشته باشید که در کتار اسمتون عنوان (دکتر،مهندس و…) ثبت بشه، حتما باید مدارکتون رو ارائه بدین.

توجه داشته باشین که حقوق کتاب برای پدید آورنده هستش. پیشنها ما اینه که حتما اول کار با ناشر قرارداد ببندین که حدود وظایف و اختیارات هر دو طرف معین بشه و از سوئ تفاهم های احتمالی پیشگیری کنین. دقت کنید! تو قراردادی که با ناشر امضا می‌کنین، کلیه حقوق کتاب رو واگذار نکنین و فقط حق چاپ معیّنی رو برای مدت‌زمان مشخصی، مثلاً برای یک نوبت چاپ، واگذار کنین.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید
اسکرول به بالا